Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Vapengömman - nu åtalas 30-åring

Vapengömman - nu åtalas 30-åring

I morgon, onsdag, väcks åtal mot en man i 30-årsåldern som är misstänkt för inblandning i vapengömman i Taberg förra sommaren.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Vapengömman: Straffet kan skärpas

Vapengömman i Taberg togs i dag upp i Göta Hovrätt och nu finns det nya bevis mot mannen som kan skärpa straffet.

Vapengömman upp i hovrätten

En 32-årig man dömdes av tingsrätten till fem års fängelse för inblandning i vapengömman i Taberg förra sommaren. Nu ska fallet upp i hovrätten.

Får skadestånd efter vapengömman

En man var misstänkt för inblandning i vapengömman i Taberg men friades från misstankarna. Nu får han skadestånd.

Dömde 32-åringen kan få sparken

Den 32-årige man som dömdes till fem års fängelse i Jönköpings tingsrätt för den uppmärksammade vapengömman i Taberg riskerar även att förlora sitt arbete.

Vapengömman - domen överklagas

I Jönköpings tingsrätt dömdes den man som åtalades för synnerligen grovt vapenbrott efter vapengömman i Taberg, till fem års fängelse. Detta efter att rätten helt gått på åklagarens linje.

Man döms efter vapengömman

Mannen som varit åtalad för synnerligen grovt vapenbrott efter vapengömman i Taberg döms till fem års fängelse av Jönköpings tingsrätt. Därmed gick rätten helt på åklagarens linje.

Vapengömman: Då kommer domen

När rättegången mot den 32-årige man som är misstänkt efter vapenfynden i Taberg avslutades yrkade åklagaren på ett långt fängelsestraff.

Blev ombedd att ljuga för polisen

Den 32-årige man som står åtalad för synnerligen grovt vapenbrott efter containerfynden i Taberg ska ha bett mannen som han hyrde containern av att ljuga för polisen. Männen ska vara goda vänner.

Misstänkt flydde till skogen

När rättegången för det synnerligen grova vapenbrottet gick in på sin andra dag var det dags att hålla förhör med den misstänkte 32-åringen.

Säkerhetspådrag på vapenrättegången

Rättegången mot den 32-årige man som är misstänkt för synnerligen grovt vapenbrott gällande målet om vapenfynd i en container i Taberg inleddes under torsdagen.

Flera vapen hittade efter husrannsakan

I mitten av maj stoppade polisen en 25-årig man på Kyrkogårdsgatan i Huskvarna. Mannen misstänktes för bland annat rattfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning.

Nya anfallsparet slog till direkt

Första matchen tillsammans från start. Då fixade Jakob Orlov och Edin Hamidovic J-Södras 2–1-seger hemma mot Västerås efter en offensiv uppvisning.
– Vi kompletterar varandra bra, säger Hamidovic.

90-åring blev bestulen i sitt hem

Under tisdagseftermiddagen blev en 90-årig kvinna bestulen på sitt bankkort. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning.

Se bilderna från Måndag JKPG

På måndagskvällen och natten var det ny fest i Munksjömagasinen. På scenen stod LBSB. Christopher Schauz var på plats och fotade, fastnade du eller någon du känner på bild? Se vilka som var där i vårt bildspel.

Jakten på rånarna: "Har jättemycket"

I onsdags förra veckan blev ett växlingskontor i Jönköping utsatt för ett rån av flera gärningspersoner. En knapp vecka senare finns det fortfarande inga misstänkta för brottet.
– Utredningen står inte still, men vi kan inte gå ut med någon ny information, meddelar Anna Lindell, tillförordnad gruppchef för polisens grova brottsgrupp.

Utställda tavlor försvann spårlöst

Ett bildskapargäng i Gränna bestämde sig för att hänga upp sina bilder och låta allmänheten beskåda deras konstverk ute i naturen. Men de första tavlorna fick inte ens hänga uppe ett dygn innan någon okänd person stal konstverken.

Profiler förstärker division 5-laget

Fotbollssäsongerna är över, och med det inleds perioden som brukar kallas silly season. Jnytt kommer traditionsenligt ha en blogg där vi skriver om högt och lågt, trovärdiga rykten, långskott och bekräftade övergångar.

Profilen: "Fått ihop laget bra"

Han närmar sig 34 år. Men Daryl Smylie är fortfarande bofast i Jönköpings Södras startelva. Efter det turbulenta 2018 går den offensiva mittfältaren och hela laget mot ett betydligt starkare 2019.
– Jag tror att det syns rätt mycket där ute på planen, säger Smylie.
Artikel 2 av 19
Vapengömman: Straffet kan skärpas
Tillbaka till startsidan