Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Vårrensning kan ge ett extra klirr i kassan

Vårrensning kan ge ett extra klirr i kassan

Samtidigt som efterfrågan på begagnade saker är större än någonsin, visar det sig att svenskarnas hem är fyllda med saker som man inte har någon nytta av.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Mordförsöket: Här sköts mannen

En man har skjutits i Jönköping under tisdagseftermiddagen. Han har förts till sjukhus för sina skador. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord.

Så ska stadsmiljön bli bättre

Juneporten i Jönköping har fräschats upp i samband med Jönköpings kommuns satsning på den utvändiga miljön. Och fler satsningar planeras både där och på andra platser i kommunen.

Klart: Klassiskt fik öppnar igen

Gustafs konditori i Huskvarna öppnar igen.
Den 1 augusti slår man upp portarna igen med en ny ägare. Därmed är det klart att det klassiska fiket, som varit stängt sedan förra sommaren, återigen satsar.

TV: Se märkliga ”snö”-fenomenet

Har du också sett de små vita tussarna som flyger omkring i luften och som nästan ser ut som snö när det landar på marken? Här är förklaringen till det märkliga fenomenet.

Här lär sig elever mer om maten

Många barn känner inte till var maten på tallriken kommer ifrån, eller att det är djuren som producerar många av våra livsmedel. Det vill Hushållningssällskapet i Jönköping ändra på.

Gravid kvinna drabbad i olycka

En bilist och hans gravida fru blev påkörda bakifrån i snabb fart på Barnarpsgatan. Paret ”klarade sig” med nackvärk och smärta i ryggen. Bilen behövde bärgas.

Män försökte fly från polisen

Två män i 20-årsåldern försökte under natten fly från polisen i centrala Jönköping. De fångades in och är nu misstänkta för brott.

Körde i diket – misstänkt rattfylleri

En lastbilschaufför körde ner i diket i området Torsvik i Jönköping. Nu misstänks föraren för grovt rattfylleri.
Artikel 2 av 9
Mordförsöket: Här sköts mannen
Tillbaka till startsidan