Annons

Veckans Studentoskop,

13 – 19 februari

Ekonomen

Du är öppen för romantik denna vecka, kära ekonom, och en del funderingar kring framtiden börjar också cirkulera nu. Kärleksfulla överraskningar kan dyka upp och om du har en speciell sötnos bör du under tisdagen uppvakta hen lite extra. Deppa dock inte ihop totalt om dagen inte blir helt som du tänkt dig – kanske finner du ditt mest romantiska jag till helgen!

Hälsoiten

Annons

En relation står i fokus denna vecka, kära hälsoit, och kanske sätter den lite extra guldkant på tillvaron. Vågar du vara dig själv fullt ut blir det hela dessutom ännu bättre. Mingelsuget börjar vakna till liv hos dig i mitten av veckan och du har lätt för att hitta nya vänner och knyta kontakter nu. Störst romantisk potential har tisdagen medan helgen bjuder på mysiga stunder med nära och kära.

Infoiten

En känsla av vår infinner sig hos dig denna vecka, kära infoit, och solen verkar ge dig ny energi. Tänk på att ha solbrillorna nära till hands då veckan gör sig perfekt för spontant uteserveringshäng. Något annat som gör sig extra synligt just nu är ditt flirtiga humör. Kanske får du ett oväntat leende från någon du är lite nyfiken på eller så är det du själv som öppnar upp hjärtat för någon. En sak är säker, kärleken ligger i luften!

Pedagogen

Du ser framgångar i en romans denna vecka, kära pedagog, och om du kämpat för något ett tag kan det nu ge utdelning. Chansen är stor att du får den där bekräftelsen eller samtalet som du gått och väntat på. Till helgen styr du tankarna mot en utflykt. En resa hem till familjen lockar men även roliga upptåg med vännerna – förhoppningsvis hinner du med både och!

Teknologen

Det blir mycket snack om romantiska gester denna vecka, kära teknolog, och är du trött på ditt egna kärleksliv råder planeterna dig att istället koncentrera dig på någon annans. Kanske har du en bekant som skulle passa perfekt med din bästa vän – tidpunkten för att leka wingman är perfekt nu. Helgen är öppen för lite av varje men allra helst hänger du med människor som får dig på festligt humör.