Annons

Emina Busatlija gjorde sin debutsäsong med Sparks 2017/18 och har dessförinnan studerat tre år på Sanda basketgymnasium.

Hon beskrivs av klubben som en av basketligans absoluta bästa skyttar.

– Det känns riktigt roligt att vara överens med klubben om en fortsättning. Att dessutom få möjligheten att göra det jag älskar med en organisation som tror på mig och med de personer som kommit att bli min familj, känns naturligtvis som en jackpot som inte gick att tacka nej till, säger Busatilja i en kommentar.

Jelena Krsmanovic kom till Wetterbygden Sparks inför säsongen 2015-2016 och har sedan dess kommit och bli en publikfavorit i Huskvarna Sporthall.

Hon beskrivs som en viktig pusselbit i det Sparks som laddar för sin andra säsong i Sveriges högsta division.

– Det absolut viktigaste för mig är att jag inte känner mig färdig med basketen. Sista fjärdedelen av säsongen var ett viktigt kvitto, inte minst för mig själv, på att jag fortfarande har mer att ge och att jag hör hemma på den här nivån, annars skulle jag inte hålla på. Jag ser fram emot kommande säsong och är övertygad om att vi är redo att ta nästa steg. Våra unga tjejer har fått ytterligare ett år på nacken och vi som lag vet mer om oss själva och vad som väntar oss i höst och vinter. Den erfarenheten kommer att bli guld värd för oss, säger Krsmanovic.

Annons

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app