Jönköpings Södra är tillbaka från träningsläget i USA.

En av spelarna i laget fick ett speciellt läger. Isländska nyförvärvet Arni Vilhjalmsson fick lämna lagets läger för att göra debut för det isländska landslaget. Ett landslag som ställdes mot Mexiko i USA.

Arni Vilhjalmsson trivs bra i J-Södra. Foto: Peter Wilsson
Foto: Peter Wilsson
André Calisir och Fredric Fendrich Foto: Peter Wilsson

– Det var grymt. Jag trodde inte att jag skulle få vara med och spela, utan bara få vara med och lära känna killarna och tränarna. Jag förväntade mig inte att spela, säger Vilhjalmsson som fick spela ungefär 15 minuter i sin debut.

Och landslaget - det är något han har fått mersmak av.

Annons

– Ja så klart! Jag var väldigt stolt över att få spela och representera mitt land. Spelar jag bra i Jönköping är det möjligt, säger han. Vilhjalmsson har kommit in bra i sitt nya lag, han hämtades till J-Södra från norska Lilleström.

– Det är jättebra här, alla killar är väldigt bra. Det har varit lätt och bra att komma in i laget.

För J-Södras del väntar nu träning fram till på fredag innan man får helgen ledig. Nästa träningsmatch är nästa söndag, 26 februari, då laget möter Öster på bortaplan.

– Nu måste jag bara fortsätta att lära känna killarna, jag har inte varit här så länge. Jag måste lära mig spelet och få mina chanser, och när jag får mina chanser kommer jag förhoppningsvis göra mål, säger Arni Vilhjalmsson.