Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Vill stanna i J-Södra: ”Ett proffs”

Vill stanna i J-Södra: ”Ett proffs”

Nikola Tkalcic har tränat med Jönköpings Södra under veckan. Nu återstår det för klubben att ta ett beslut om 29-åringen ska stanna kvar i klubben eller inte.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

J-Södra vann - hakar på i toppen

Jönköpings Södra IF tog sin andra raka trepoängare och laget hakar på toppgängen i Superettan. Jesper Svenssons högerfot spelade fram Edin Hamidovic och Daryl Smylie till varsitt mål när laget vann mot Brommapojkarna med 2-0.

Så var matchen minut för minut

J-Södra vann borta mot Brommapojkarna med 2-0. Jnytt livechattade under matchen vars målskyttar hette Edin Hamidovic och Daryl Smylie.

J-Södras fina siffror: ”Väldigt lojala”

Jönköpings Södra är ett av superettans starkaste lag defensivt. Och det är bland annat det starka försvarsspelet som ska göra att Gröntröjorna nyper ytterligare poäng när Brommapojkarna väntar på bortaplan på måndagen.
– Vi är väldigt lojala i det defensiva spelet, säger J-Södras Amir Al-Ammari.

J-Södra värvar: "Skapar valmöjligheter"

Han tränade med Jönköpings Södra IF under förra veckan och nu är han klar för klubben. Ytterbacken Nikola Tkalcic har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.
– Den här rekryteringen skapar olika valmöjligheter, säger klubbens sportchef Andreas Jankevics.

"De borde spela i anfallet"

Jönköpings Södra IF besegrade Östers IF med 2-0 på Stadsparksvallen. I tv-klippet snackar Jnytts reportrar Erik Boström och Peter Gustafsson ner torsdagsmatchen. Bland annat diskuteras Edin Hamidovics insats och Jakob Orlovs betydelse för laget.

Gjorde comeback: "Kan inte bli bättre"

Han hade inte spelat match sedan försäsongen. Men mot Öster gjorde Jakob Orlov efterlängtad comeback.
– Det är givetvis skönt att vara tillbaka, säger anfallaren efter Jönköpings Södras 2-0-seger.

J-Södra vann efter Hamidovics dubbel

Jönköpings Södra vann med 2-0 mot Öster och är tillbaka på vinnarspåret. Edin Hamidovic gjorde matchens båda mål – och det betyder att han har gjort sina första mål på Stadsparksvallen sedan återkomsten hos "de gröne".
– Det är en skön känsla, säger han.

Stort bildspel från J-Södras seger

I kväll tog Jönköpings Södra emot Öster på Stadsparksvallen. Jnytt fanns på plats och liverapporterade i både text och bild från klockan 18.45. Häng med!

Tålamod ska ge talangen chansen

Efter att mestadels fått se Superettanfotboll från avbytarbänken har skador, sjukdomar och avstängningar inneburit mer speltid för Ahmad Gero. Han säger själv att tålamod är viktigt för att ta vara på chanserna han får.

Ljusning i J-Södra: "Ser bättre ut"

J-Södra har haft en period med mycket skador och sjukdomar. Nu väntar hemmamatch mot Östers IF och det finns fortfarande ett par frågetecken hos Jönköpingslaget.

J-Södra vann - hakar på i toppen

Jönköpings Södra IF tog sin andra raka trepoängare och laget hakar på toppgängen i Superettan. Jesper Svenssons högerfot spelade fram Edin Hamidovic och Daryl Smylie till varsitt mål när laget vann mot Brommapojkarna med 2-0.

Winberg: "Jag mår inte bra"

Fjärdenamnet på Sverigedemokraternas lista till EU-valet, Kristina Winberg, stryks. Det meddelade Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande under söndagen. Nu framkommer uppgifter om att Winberg larmat till partiet om ett misstänkt sexuellt övergrepp där en partikollega ska ha tagit en kvinna på brösten, uppger Expressen.

Nya besked efter nedläggningshotet

Den akuta personalbristen på Annero har löst sig. På måndagen meddelar Jönköpings kommun i ett pressmeddelande att man nu har tillräcklig bemanning på äldreboendet och i hemtjänsten på Visingsö, för att kunna säkerställa arbetsmiljön, patientsäkerheten och den kvalitet som anges i socialtjänstlagen över sommaren.

TV: Se mäktiga väderfenomenet

En tjock dimma lade sig som ett tjockt täcke över Jönköping på söndagen. Jnytts läsare Pierre Osbeck fångade det mäktiga väderfenomenet med sin drönarkamera.

Kvinna anmälde våldtäkt

Under natten mot lördagen larmades polisen om att en våldtäkt skulle ägt rum på Råslätt. Brottet ska ha skett inomhus.

Fotbollsförening får bidrag för ny satsning

Husqvarna FF, föreningen Teateri Huskvarna, Vulcanteatern och Miniopera samverkar för att utveckla kulturlivet i Huskvarna. Nu får de 80 000 kronor i utvecklingsbidrag för sin satsning på teater.

Unik återförening till Jönköping

Efter nästan tjugo år återförenas klassiska buskisduon Stefan och Krister i ”Stulen kärlek”, sommarens fars på Vallarna i Falkenberg. Gästspel väntar på Jönköpings konserthus 22 november.
– Man kan väl säga att det blir en mild återförening. Krister har skrivit manus och jag står på scen, säger Stefan Gerhardsson till Jnytt.

Landslagsback förstärker HV71

HV71 Dam har gjort klart med ett starkt nyförvärv.
Anna Kjellbin, senast i Linköping, har skrivit på för HV71.
Artikel 2 av 19
J-Södra vann - hakar på i toppen
Tillbaka till startsidan