Annons

Sveriges pojklandslag tog silver efter en bra avslutning av den 23:e upplagan av Toyota Junior Golf Wold Cup. Efter en motig start av sista ronden var killarna +2 efter nio spelade hål, men laget spelade upp sig och kunde signera för -5.
Sverige och Tim Widing hade guldläge inför mästerskapets sista speldag, men efter en stark avslutning av hemmanationen Japan fick man till slut nöja sig med ett silver.
– Det var tråkigt att vi missade guldet när vi hade ledningen så länge, men jag tycker ändå att det känns som ett vunnet silver, säger Tim Widing till Jnytt, innan han fortsätter:
– Jag är stolt över grabbarna och dessutom väldigt nöjd med ett silver.

"Väldigt nöjd"
Tim Widing spelar till vardags i A6 Golfklubb och är en framtidsman i sporten. Tidigare har han bland annat tagit ett EM-silver.
– Detta är bland det största som jag har gjort. Jag är väldigt nöjd med min egen insats, menar han.
Hur firar ni det här?
– Nu ska vi sätta oss på bussen tillbaka till hotellet, sedan blir det att gå ut på stan och hitta någon restaurang där vi bara kan sitta, ta det lugnt och njuta.
Trots att VM-äventyret nu är slut är det ingen vila som väntar den närmsta tiden. Redan den 4 juli drar nämligen EM i Finland igång, och då siktar Tim Widing på den ädlaste valören.
– Jag har ett EM-silver och ett VM-silver, så nu får det nog allt bli ett guld.

VM