Nationaldagen i Habo firades på bästa sätt med beachvolleyboll, det var hela 23 lag anmälda till de 4 olika tävlingsklasserna. Att alla dessa lag anmälde sig gjorde även att vi lyckades få ranking grundande turneringar i alla 4 tävlingsklasser vilket kan vara bra att ha med sig inför andra turneringar och även SM som spelas senare under sommaren.

Det blev en riktig succé dag med en härlig tillställning som inte bara innehöll bra volleyboll utan även god mat, skön musik och underbart väder som allt bidrog till en riktig beachvolleybollfest.

- Gårdagens turnering var rolig både innan, under och efter tack vare ett grymt samarbete. Extra roligt för mig och Sofia Florqvist att vinna våran första turnering ihop! Tycker det här med att grilla va väldigt mysigt och borde göras på fler turneringar” säger Moa Morency

Annons

Under lördagen spelades det Open med 10 lag i herrklassen och 4 lag i damklassen. Habo Energi Beach Arena bjöd åter på kanonväder och åter på riktigt underhållande matcher genom hela turneringen. Vi fick se 3-setare i både herr- och damfinal.