Annons

Mariebo har redan tappat fyra tunga pjäser och mittfältaren Irmeli Jonsson har varit och testat med Kopparbergs/Göteborg.

Dessutom kan ytterligare en av de mest tongivande spelarna i laget komma att lämna Mariebo i vinter. Sabina Ravnell har nämligen varit och tränat med en rad klubbar.

– Det stämmer, säger hon till Jnytt och fortsätter:

– Det är fortfarande lite öppet med olika omständigheter och sådant och det är absolut inte bestämt vilken klubb jag ska spela i utan det är fortfarande öppet.

Är Mariebo fortfarande ett alternativ, eller kommer du lämna?

– Nej, det är inte någon jättestor chans att jag blir kvar. Jag känner att det är dags att satsa uppåt nu.

"Har verkligen trivts bra här"

Sabina Ravnell vill inte berätta vilka klubbar hon har tränat med utan vill hålla det för sig själv tillsvidare. Hon är dock tydlig med att hon har trivts bra i Jönköping och Mariebo. Under sin första säsong, 2017, gjorde hon 21 mål från sin forwardsposition, under årets säsong fick hon mestadels spela på kanten och det blev 11 fullträffar under 2018.

Annons

– Jag har verkligen trivts bra här. Jag kom in i en klubb som har utvecklats mycket, särskilt förra året. Sen tycker jag att det har varit kul att ha testat och spelat på olika positioner. Vi har varit ett riktigt roligt gäng, även om det inte gått som vi velat i år.

Vad letar du efter i en ny klubb?

– Det ska framförallt vara ett bättre lag, högre upp. Men det är andra omständigheter runt omkring som ska stämma också. Sen ska självklart laget kännas bra och det ska vara en bra organisation runt omkring.

Läs mer: