Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

15-åring till sjukhus efter mopedolycka

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Vid halv tolv, under natten till tisdag, inkom ett samtal till SOS om en trafikolycka mellan en moped och en bil i Vättersnäs. En av de drabbade personerna fick föras till sjukhus med ambulans.

Det var klockan 23.28 som SOS fick ett samtal om en trafikolycka mellan en moped och en bil. Räddningsstyrka, polis och ambulans larmades till platsen.

Olyckan ska ha hänt i korsningen mellan Andrevägen och Huskvarnavägen i Vättersnäs. När räddningstjänsten kom fram till platsen visade det sig att tre personer var drabbade.

Mopedföraren var en flicka i 15-årsåldern och hon fick föras till sjukhus med ambulans. Det finns inga uppgifter kring flickans skadeläge, skriver polisen på sin hemsida på tisdagsmorgonen.

Bilföraren var en man i 45-årsåldern och han ska ha klarat sig utan fysiska skador.

- Orsaken till olyckan kommer att utredas, och en anmälan om trafikbrott har upprättats, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Båda fordonen fick bärgas från platsen.