Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

18-åring bet och attackerade polis

En 18-åring är misstänkt för en rad brott och ställs nu inför rätta. Han ska bland annat ha bitit en polis i fingret och i samförstånd med en annan person ha misshandlat en ung kvinna.

Det var i juni som 18-åringen gick till attack mot en polis. Det var när polismannen utövade myndighet och skulle omhänderta 18-åringen som han då bet polisen i fingret. För det tilltaget misstänks han för våld mot tjänsteman. Han varken erkänner eller förnekar brott.

Förutom det misstänks han för ett narkotikabrott i Malmö och ett fall av misshandel i de centrala delarna av Jönköping.

Vid den åtalspunkten är även en 18-årig kvinna misstänkt. De två ska i samförstånd ha misshandlat en kvinna. Den utsatta kvinnan fick ont, blodvite, svullnad och rodnad efter att ha fått ta emot knuffar och slag på överkroppen.

Den åtalade mannen ska även ha sparkat henne i ryggen och skallat henne på näsan.

Kvinnan som misstänks för misshandel är även åtalad för ett fall av stöld då hon misstänks ha stulit smink till ett värde av 1 285 kronor från en butik i Halmstad.