Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyförvärvet frisk - åter med i träning

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Vid söndagens förmiddagspass var Amir Al-Ammari åter med i träning. Nyförvärvet har missat Jönköpings Södras inledande pass på grund av sjukdom.

Nyförvärvet Amir Al-Ammari har haft en tråkig inledning av träningslägret i Salou. Al-Ammari som kom till Jönköpings Södra från Husqvarna FF har legat instängd på rummet, sjuk.

Men i dag var han åter med i kollektiv och full träning.

– Riktigt skönt, jag har legat på hotellet sen vi kom hit i fredags. Jag har varit seg. I går gympade jag lite, men skönt att ta på sig fotbollsskor, gräsplan, shorts och t-shirt.

Flyttar när han mår bra

Han har som sagt varit isolerad från övriga laget, och han kommer fortsätta att bo själv ett tag till.

– Jag har mitt rum sedan innan, lägenhet med Ahmad Gero, Alex Petrovic, Tommy Thelin och Fredrik Olsson. När jag känner mig helt hundra kommer jag flytta in dit. Men jag måste tänka på de andra så jag inte går dit och smittar ner dem. Det är ett viktig läger, vi ska alla komma ihop som ett gäng. Det är viktigt att inte någon är sjuk och känner sig utanför.

Bortsett från att sjukdomen har hållit honom borta från träning så trivs Amir Al-Ammari med livet i Salou.

– Fotbollsplanen ser jättebra ut, bra väder, vi bor bra. Det är svårt att klaga, säger Amir Al-Ammari.