Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allsvensk klubb vill köpa skyttekungen

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Edin Hamidovic har gjort succé i Gais under försäsongen. Nu uppger GT att en allsvensk klubb vill köpa förra säsongens skyttekung i Husqvarna FF. – Mitt fokus just nu är enbart på Gais och fotbollen, säger Hamidovic.

Edin Hamidovic gjorde 20 mål för Husqvarna i division 1-fotbollen i fjol och hamnade på andra plats i seriens skytteliga. Redan förra sommaren blev det klart med en övergång till Gais i superettan.

Där har 24-åringen visat framfötterna med en gång. Totalt blev det fem mål i cupmatcherna mot Elfsborg, Hammarby och Vasalund – något som inte har gått obemärkt förbi.

Enligt GT har en allsvensk klubb redan nu hört sig för om att köpa loss anfallaren. Det bekräftas av Gais-tränaren Bosko Orovic, som däremot inte vill gå in på vilken eller vilka klubbar det handlar om.

– Inte ens om det är Sverige eller utlandet. Men ja, klubbar har faktiskt hört av sig och jag måste säga att det känns lite udda. Vi är ändå framme i mars, säger han till tidningen.

"Trivs jättebra i klubben"

På frågan om det kan bli en affär redan nu svarar han:

– Nej, men det är klart, skulle någon komma med rätt pris kan man alltid diskutera det. Edin är en väldigt duktig spelare, men vi vill förädla honom ännu mer. Jag vet att vi i Gais kan göra honom ännu bättre. Han är vår spelare och han har ett färskt tvåårskontrakt med oss.

Hamidovic själv vill inte uttala sig.

– Jag har faktiskt inga kommentarer kring det. Min agent Arash Bayat sköter allt sådant. Mitt fokus just nu är enbart på Gais och fotbollen. Jag trivs jättebra i klubben. Det är allt jag har att säga om det, säger han till GT.