– Det är egentligen en helt ny sida, vi har fått stor hjälp sen vi blev invalda i Science Park inkubatorprogram, säger Anna Nilsson

På den nylanserande sajten finns det i princip tre nya funktioner.

– Det ena är tester där man kan få fram vilken kroppsform man har och vilken stiltyp man är, efter att man gjort testet så blir man direkt länkad till de plagg och accessoarer som passar ens kroppsform och stiltyp.

Tidigare fanns en funktion som tog fram förslag på outfits som passar de olika stiltyperna, men nu är den uppgraderad och man kan nu få förslag utifrån sin kroppsform.

– Vi har också ett filtreringsverktyg där man kan filtrera ut plagg som passar både ens kroppsform, stiltyp och färgskala. Eller om man har problem med en viss kroppsdel, exempelvis att man tycker att man har en liten rumpa.

Dessutom finns det nu ett större utbud med fler webshoppar knutna, det är ny layout och design. Det finns också möjlighet att boka en personlig stylist, fysiskt eller digitalt.

– Det är inte längre en shop utan en kostnadsfri digital tjänst kan man säga, säger Anna Nilsson.

Anna Nilsson har flera års erfarenhet som stylist och har hjälpt många med personlig shopping och stil. Idén till webbshopen shop.bystylist.se fick hon för tre år sedan, men 
saknade då den tekniska kunskapen för att förverkliga den. Sajten lanserades redan i våras, men då i mindre skala.