Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets stora jaktmässa på Elmia stoppas – flyttas fram två år: ”Förutsättningarna är fortsatt oklara och utmanande”

Jaktmässan Elmia Game Fair, som brukar locka tusentals besökare, flyttas fram två år på grund av det rådande pandemiläget. Det meddelade Elmia i ett pressmeddelande på tisdagen.

Den stora jaktmässan – där besökare vanligtvis kan kolla in bland annat vapen, kläder, jaktfordon, hundtillbehör och olika former av uppvisningar – skulle ha ägt rum den 13-15 maj 2021. Men nu har det beslutats att Elmia Game Fair flyttas fram och i stället kommer att arrangeras 18–20 maj 2023.

”Förutsättningarna för att planera och förbereda möten, mässor och event är fortsatt oklara och utmanande. För samtliga intressenter kring Elmia Game Fair innebär det ett stort avbräck att inte kunna mötas fysiskt för att mötas, uppleva, affärsutveckla och utbyta erfarenheter. Att genomföra en mässa kräver stor framförhållning för arrangörer, utställare och andra inblandade partners. Därför tvingas vi tyvärr flytta fram Elmia Game Fair till 2023”, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB, i pressmeddelandet.

Elmia Game Fair lockar vanligtvis tusentals besökare och en stor del av den svenska jaktbranschen är med som utställare.