Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Árni: "Känner mig bättre än någonsin"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Árni Vilhjálmsson har haft en vinter fylld med rehabträning efter den axelskada han ådrog sig i slutet av fjolårssäsongen. Nu är comebacken nära och islänningen är laddad. - Jag har aldrig känt mig bättre, säger han till Jnytt.

I november månad kom beskedet, J-Södras isländska anfallare Árni Vilhjálmsson tvingades till en axeloperation.

Efter fyra månaders rehabilitering har 23-åringen kunnat träna för fullt i två veckor. Och efter en lång tid utanför laget kan han komma att göra comeback när Jönköpings Södra möter Carlstad United på söndag.

- Jag har tagit en vecka i taget och haft mål hela tiden. Den sista månaden nu har gått ganska snabbt och rehaben har gått väldigt bra, säger Vilhjálmsson till Jnytt.

Bättre än någonsin säger du, vad är det som gör det?

- Jag tror det är min mentalitet. Jag tänkte väldigt mycket positivt och har tränat mycket, jag är i mycket bättre form än förra året, säger han och fortsätter:

- När jag kom förra året vägde jag runt 80 kilo, vi körde mycket styrketräning i Norge. Här gick jag ner mycket och det var tråkigt, jag kände mig inte så stark. Men nu har jag gått upp lite igen.

Fullt fokus på matchspel under rehaben

Han berättar att det inte är aktuellt att spela 90 minuter på söndag, men hoppas få några minuter. Och han sticker inte under stol med att matchspel är efterlängtat.

- Mycket, det är det jag vill göra, spela fotboll. Jag har under de senaste månaderna tänkt mycket på nästa match. Nu kan det bli på söndag och jag hoppas det blir fantastiskt, avslutar han.

Jnytt-TV: Jörgen Wålemark om läget i J-Södra och vilka spelare som missar söndagens match.