Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avslöjar: Han stannar i J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Max Watson är en av spelarna som haft utgående kontrakt med Jönköpings Södra. Men nu erfar Jnytt att mittbacken förlänger med J-Södra. – Det kan jag varken bekräfta eller dementera, säger Watson själv.

Som vanligt efter avslutad säsong sitter flera spelare med utgående kontrakt i de olika lagen. J-Södra är inget undantag och ett flertal spelare kommer behöva skriva nya avtal med klubben om det ska bli spel även 2019.

– Jag upplever att vi har en tydlig bild av vad vi vill komplettera med för att vi ska bli ännu bättre. Jag tror vi har ett poängsnitt de sista matcherna på 1,6 och då kan man räkna ut var vi hade hamnat i tabellen med det poängsnittet hela vägen. Tanken är självklart att vi ska bli bättre och det är därför vi jobbar, säger sportchef Andreas Jankevics till Jnytt.

"Tror det kommer lösa sig"

En av spelarna som inte har kontrakt med J-Södra nästa säsong är mittbacken Max Watson. Men nu kan Jnytt avslöja att mittbacken kommer bli kvar i klubben.

– Det är inget jag kan bekräfta eller dementera. Vi har haft diskussioner, men klubben har haft fokus på att lösa kontraktet i serien.

– Men det känns som om vi har en bra relation och jag tror det kommer lösa sig, fortsätter mittbacken.

Max Watson har under 2018 gjort sin första hela säsong i J-Södras a-lag. Detta efter tidigare lånesejour i Norrby, han säger att han är nöjd med årets säsong.

– Den är väl okej. Jag tycker jag tog steg i Norrby som gör att jag är kapabel att spela här. Sen har det varit lite ryckigt med tränarrockader och vi som lag har inte fungerat så bra som vi har velat. Överlag är jag nöjd, men det finns mycket att jobba med.