Nu kan Jnytt avslöja att Jesper Svensson, 27, är ett hett villebråd på den allsvenska marknaden.

Enligt källor till Jnytt är såväl Kalmar FF som GIF Sundsvall intresserade av mittfältaren. Svensson har ett år kvar på kontraktet.

– Det jag kan säga är att jag hört om deras intresse. Det är alltid kul när klubbar är intresserade. Jag har kontrakt med J-Södra och det är det jag tänker på nu, säger Jesper Svensson.

När Jnytt under måndagsmorgonen når Jönköpings Södras assisterande tränare, och scoutingansvarige, Christer Persson kommenterar han ryktet kring Jesper Svensson så här:

– Det är mycket spekulationer, det finns inget konkret. Jesper har varit och är en viktig spelare för oss, en spelare som vi räknar med 2018.

Dzenis Kozica har redan lämnat Jönköpings Södra för Djurgården. Tränarduon Jimmy Thelin och Miguel Beas har dragit till Borås och Elfsborg – dit ryktas även målvaktstränaren Ulf Thorson flytta.

Dessutom har ett par spelare, med utgående kontrakt, lämnat klubben.

Tidigare under söndagen kom även uppgifter om att Österund jagar Daryl Smylie, det var uppgifter som Christer Persson, assisterande tränare och scoutingansvarig i J-Södra, tillbakavisade.