Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barnfavoriter till Parken

Tidigare i år var Jönköping ett av stoppen när ”Babblarna andra musikalen – Bibbel Babbel Bubbel” var ute på turné. Nu står det klart att dundersuccén kommer tillbaka. Den 11 augusti ges två föreställningar i Huskvarna Folkets park.

Andra musikalen – Bibbel, babbel, bubbel beskrivs som en färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. På scenen blandas språklek och svängig musik.

Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång” och ”Första Låten” för att nämna några.

Söndagen 11 augusti ges två föreställningar, klockan 11 och 14, på stora utomhusscenen i Huskvarna Folkets park. Föreställningen är cirka 40 minuter. Platserna är onumrerade och för den som vill går det bra att ta med egen stol eller filt.