Bland annat har man ett helt nytt matkoncept med butiksgjorda smörgåsar, stenugnsbakade pizzor, sallader, ett bra utbud av vegetariska rätter och flera helt nya mexikanska rätter.

Nyöppningen av Circle K Gränna Galgen är en del av en stor satsning på ett nytt butikskoncept med större fokus på mat och service som Circle K nu genomför runt om i landet.

– Vi vill göra det enklare för våra kunder att hitta en plats längs vägen som möter framtidens behov av mat, drivmedel och service, säger Eva Kimborn Heivert, vd på Circle K Sverige. Flera butiker kommer öppnas de närmsta veckorna, och under 2020 kommer 50 butiker att uppdateras till det nya konceptet.

– Vår bransch håller på att förändras och det är både fantastiskt roligt och utmanande att få vara en del i att driva den förändringen. Vår nya butik anpassas nu till nya förväntningar och behov som vi har sett bland våra kunder. Vi kommer nu kunna erbjuda ett utökat matsortiment och en helt ny nivå av service, säger Mikael Forsbeck, Store Manager.