Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beskedet: Sommarens superspelning flyttas fram

I dag kom beskedet att The Arks konsert i Huskvarna Folkets park flyttas fram.

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra The Arks konsert i Huskvarna den 21 augusti, utan konserten kommer att flyttas fram till 3 september 2021, det meddelar Huskvarna Folkets park i ett pressmeddelande på tisdagen.

”Det lär inte komma som en överraskning för någon… Men det är ändå med tunga hjärtan vi härmed meddelar att vi inte kommer kunna genomföra vår reunion-turné som tänkt denna sommar. Vi har undersökt alla möjligheter och väntat på goda besked in i det längsta men till slut har vi insett att detta inte kommer låta sig göras i år. Istället flyttas större delen av turnén till 2021 och vi hoppas innerligt att ni alla vill vara med oss då istället. 2021 blir året då vi inte bara firar vårt inställda 20-årsjubileum utan även att det är 30 år sedan bandet bildades och 10 år sedan vi hade vår sista spelning som aktivt band. Trippelt jubileum med andra ord. För att inte tala om glädjen i att vi äntligen kommer ses allihop igen”, säger bandet i en kommentar.

Köpta biljetter gäller för det nya datumet.