Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

BILDEXTRA: Stort gensvar på tidningens efterlysning – här är läsarnas bästa vinterbilder efter snövädret

 
På Stan
Visa alla artiklar

Vi efterlyste era bästa vinterbilder – och här är de härliga bilderna som ni skickade in!

Efter en snöfattig vinter så har det till slut kommit snö på flera håll under januari. På tisdagskvällen var det i stort sett barmark i centrala Jönköping – men invånarna vaknade upp till 20 centimeter pudersnö på onsdagsmorgonen.

På Facebook efterlyste tidningen läsarbilder från hur det såg ut hos dem under onsdagen – och vi fick in många fina vinterbilder.

De allra flesta bilderna är från trakterna kring Jönköping, Mullsjö, Habo men även några av våra följare på andra håll i landet gav oss en bild på hur de hade det.

Samtidigt så visade det sig att inte hela Södra Vätterbygden blivit vitt på onsdagen, en läsare delade med sig av en bild på grön barmark på Visingsö där det åtminstone inte hade kommit någon snö fram till eftermiddagen.

Fortsätt gärna fota vintern och skicka in era bilder till oss! Glöm inte att skriva var bilden är tagen och namn på fotografen.

Skicka bilden till [email protected]