Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blek inledning fällde Råslätt

En blev första halvlek blev ödesdiger för Råslätt i den tuffa bortamatchen mot Österlen.

- Vi hamnade i underläge med 0-2 och känslan är att vi gav bort de här målen, säger en av Råslätts tränare, Mustafa Mahmoud. De fick göra mål alldeles för lätt på oss så starten blev riktigt tung.

Efter underläge med två bollar i paus pratade sig Råslätt samman i den andra och bestämde sig för att ta tag i spelet mer. Det gav också resultat.

- Vi siktade in oss på att få med oss en poäng hem och det såg riktigt bra ut. Vi reducerade till 2-1 innan Österlen gjorde 3-1. Men vi kom tillbaka igen och gjorde 3-2 och hade bud på 3-3 också, men istället släppte vi in ytterligare ett mål och efter det orkade vi inte komma igen, säger Mustafa.

Abdulahi Hussein gjorde båda målen för Råslätt, ett spelmål och det andra på straff.

- Vi har ett mycket ungt lag och ibland händer det sådana här saker. Men vi lär oss hela tiden och utvecklas också. På sikt kommer det här bli riktigt bra.

Redan i nästa omgång väntar en mycket viktig match för Råslätt som då spelar hemma mot Älmeboda/Linneryd, ett lag som ligger precis ovanför i tabellen, tre poäng före Råslätt.

- Här kan man prata om sexpoängsmatch. Den blir mycket viktig för vår del.