Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bröder gör succé med Zlatanparodi

Bröderna Sandgrens parodi av Zlatan på melodifestivalen är just nu omåttligt populär på You Tube. Duon hade på känn att videon kunde slå stort: "Vi trodde men vågade inte hoppas".

Succén fortsätter för Huskvarnaborna Oskar och Arvid Sandgrens Youtubeparodi "ZLATAN I PARODIFESTIVALEN 2018". Den senaste videon ökar just nu med 30.000 visningar per dag. Förra året gjordes en video med samma Zlatankoncept som idag har 1,7 miljoner visningar.

Anledningen till populariteten tror Oskar är en blandning mellan allt. Låttexterna, Zlatan och melodifestivalen. Han har själv skrivit manuset till låtarna och brorsan Arvid sköter Zlatanimitationen.

Väldigt roliga

- Texterna är klockrena och liknar många av de riktiga låtarna i melodifestivalen samtidigt som de är väldigt roliga, säger Oskar.

Bröderna började sin Youtube-karriär eftersom intresset för att filma roliga sketcher länge har funnits med dem. Till en början trodde de inte att det skulle leda till så många visningar. Men när de upptäckte att fler började titta på deras filmer så började de tänka mer på vad folk vill se.

- Vi tänkte att det har gjorts många parodier på Zlatan men ingen hade tidigare gjort en parodi av honom i melodifestivalsammanhang. Vi trodde att vi kunde nå en miljon visningar men vågade ändå inte hoppas. När videon började trenda så hade vi det på känn och så blev det, säger Oskar.

Lik Guidetti!

Spännande idéer och planer för fler videos finns redan för framtiden.

- Många tycker jag är lik John Guidetti så vi tänker att jag kör en imitation av honom och brorsan fortsätter med Zlatan. Det blir det en mix med dem tillsammans som vi tror kommer bli riktigt bra, säger Oskar.

Läser du i appen, klicka här för att se filmen!