Cirkusgruppen Burnt Out Punks bjuder under lördagen på clowneri, humor och gränslöshet. De kallar sig för en skitig punkcirkus, och allt går i rasande fart.
– Alla som har sett Burnt Out Punks har blivit förälskade. Jag hoppas att folk tar chansen på lördag. Men glöm inte långkalsongerna, för det är utomhus.
Cirkusen har varit i Huskvarna tidigare. För några år sedan gjorde de ett uppträdande i Mjölkafållan. Nu kommer de att uppträda utomhus bredvid Rotundan, i Huskvarna Folkets park.

Ingen repris
– Den här gången har de tagit bort alla lugna bitar och bränner på ordentligt. Förra gången var de dubbelt så många och det var deras största show. Så föreställningen är inte riktigt lika lång. Det är alltså ingen repris, men det kommer att vara minst lika bra!
Eld, motorsågar, bensindräkter och explosioner, det är vad publiken kan förvänta sig under lördagskvällen - och föreställningen är helt gratis.
– Jag skulle säga att den är till för nästan alla. Kanske inte de allra minsta barnen men ungdomar och vuxna, säger Sara Klaesson.
Det är Kultur- och fritidsförvaltningen i Jönköpings kommun som står bakom arrangemanget.