Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för etapp 2 - här byggs 16 tvåplansvillor

Hustillverkaren Trivselhus bygger vidare i Sjöåkra, beläget vid Vätterns strandkant. I den andra etappen av området bygger Trivselhus friköpta tvåplansvillor. Området har ett större antal byggrätter där även försäljning av villatomter och sluttningsvillor pågår.

Området Sjöåkra ligger endast 10 kilometer från Jönköping och erbjuder en mix av närhet till city, närservice i Bankeryd och natur med strand och strövområden. På en del av de nyexploaterade tomterna kommer 16 tvåplansvillor i två olika storlekar att uppföras.

Tomtkön i Jönköpings kommun har erbjudits förköpsrätt under våren och nu släpps villorna till allmänheten via Fastighetsbyrån i Jönköping.

- Genom att husen finns i två olika storlekar kan vi möta behoven hos en bred palett av husköpare, berättar Charlotta Sabel som är Trivselhus projektledare i ett pressmeddelande.

Det blir äganderätter där möjligheten att forma en personlig bostad är flera genom olika materialval och tillval. Exteriören för de större husen är utformad i modern stil medan de mindre har ett klassiskt uttryck med spröjs på fönstren. Varje hus har egen uteplats och till de större husen ingår praktisk carport.

DU HAR VÄL INTE MISSAT ATT LADDA NER JNYTTS APP?