Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför ställer Dr Hook in spelningen

Den 21 februari skulle Dr Hook, legendariskt amerikanskt band, spelat i Konserthuset i Jönköping. Den nyheten basunerades ut redan i början av juni förra året.

Men det blir ingen spelning om knappt två veckor. Sångaren och originalmedlemmen Dennis Locorriere ska enligt ett pressmeddelande genomgå ”en mindre rutinmässig medicinsk procedur” på ett sjukhus i London vilket gör att samtliga konserter i Sverige, Danmark, Norge och England under februari och mars kommer att flyttas.

För Jönköpings del betyder det att konserten istället kommer att spelas den 6 maj i konserthuset. Arrangören meddelar också att köpta biljetter till den 21 februari även gäller den 6 maj eller också kan man återlösa dem.

I Sverige ändras datumen i Västerås, Karlstad, Malmö, Jönköping, Norrköping och Stockholm, spelningar som skulle ägt rum framförallt i februari.

Dr Hook firar i år 50 år som band och gör det med en lång konsertrunda där Jönköping ingår.

Framförallt är de kända för låtarna ”A little bit more” och ”When You´re in love with a beautiful woman”. Även ”Only sixteen” var en stor hit.