Den 18 maj blir det fest för hela slanten och klackarna i taket på Karlssons Salonger där det hålls bloggfest. Anna Nilsson och Karin Fröderberg är de som planerar och genomför kalaset och de är väldigt exalterade. Det är 50 stycken större bloggare från hela landet som är inbjudna till VIP-fest och det finns även möjlighet för 350 mindre bloggare att ta med sina vänner och dansa loss.

"Älskar att anornda events"
- Jag älskar att anordna events och det här kommer att bli vårens hetaste fest, säger Anna Nilsson med ett stort leende.
Idén till festen uppstod när Annas webbshop sponsrade ett liknande event i Gävle. Karin fick hon kontakt med genom fotografering och de har direkt bildat ett lyckat team och är mycket positiva till eventet.

blogg
De stilsäkra tjejerna har koll på bloggvärlden.

Sponsorer
Under kvällen kommer det att delas ut goodiebags med varor från olika företag. Tjejerna tycker att det har varit lätt att få sponsorer då det är många som är positiva och gärna stöttar.
De har även samlat in många priser till tävlingar som kommer äga rum under festen. När det gäller sponsorer i närheten håller arbetet fortfarande på.
- Nästa steg är att försöka få sponsorer här omkring. Vi har sponsorer från andra delar i landet och webbshoppar men det hade varit jätteroligt att ha några lokala också, berättar Karin Fröderberg.