Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De blev Årets ambassadör 2019

Den lokala programgruppen i Jönköping prisas av Sveriges Kommunikatörer som utsett dem till Årets ambassadör 2019. Detta skedde i anslutning till föreningens årsstämma och utdelningen av Stora Kommunikatörspriset i Stockholm under torsdagskvällen.

– Sveriges Kommunikatörer finns i hela landet för att utveckla vår profession. I dessa förändringens tider är behovet av relevant och professionell kommunikation större än någonsin. I Jönköping har vår programgrupp etablerat sig som plattformen för samtal, event och nätverk som ger ökad kompetens. Medlemmar från hela landet inspireras av Team Jönköping som generöst bjuder in och visar hur ideellt engagemang skapar värde för många fler, säger Hanna Brogren, föreningens generalsekreterare, i ett pressmeddelande.

”Fantastiskt roligt”

Hela programgruppen i Jönköping har tilldelats Årets ambassadör 2019. Gruppen består av Anna Grönlund, Beata Stigmarker, Carl-Johan Helgesson, Johan Lundell och Åsa Ståhl.

– Det är fantastiskt roligt att vi får priset som Årets ambassadör och att det går till hela vår programgrupp. Vi är ett gottgäng som har roligt tillsammans och jag är övertygad om att det är en viktig förklaring till vår starka utveckling. Utmärkelsen är också ett tydligt bevis på att vi levererar nytta för våra medlemmar, säger Carl-Johan Helgesson, regionkoordinator för Sveriges kommunikatörer i Jönköping, i pressmeddelandet.

Ska stärka yrkesrollen

2011 startade Sveriges Kommunikatörers verksamhet i Jönköping och verksamheten har utvecklats starkt. Varje månad samlar nätverket kommunikatörer i Jönköping för inspirerande träffar. Syftet är att stärka den gemensamma yrkesrollen och utbyta erfarenheter.

Under förra året arrangerade den lokala programgruppen flera fullbokade träffar. Det brukar varje år också genomföras kurser i Jönköping och sedan förra året finns ett särskilt nätverk för kommunikationschefer.