Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De flyttar in i tomma citylokalen

Gymkedjan Anytime Fitness kommer senare i år att öppna en träningsanläggning i centrala Jönköping. – Vi tycker det känns jätteroligt, säger Astrid Hägg Hansson på Quadrent.

Anytime Fitness, med 4 000 gym runt om i världen, finns redan på tre platser i Sverige.

Nu står det klart att kedjan även kommer att öppna ett gym i Brothers tidigare lokaler på Östra Storgatan i Jönköping. Lokalen som ska användas är drygt 600 kvadratmeter stor och gymmet ska ha öppet dygnet runt.

– Vi strävar efter att öppna i september. Toppmoderna styrketränings- och konditionsmaskiner kommer att erbjudas och vi ser fram emot att vara den bästa fitnessklubben i området, säger Anytime Fitness Chief Operating Officer, Iain Bylsma, i ett pressmeddelande.

”Vill utveckla näringslivet”

Quadrent har på uppdrag av Ekblads Fastigheter förmedlat lokalen.

– Vi vill vara med och utveckla näringslivet i Jönköping genom ändamålsenliga lokaler och vi tycker det känns jätteroligt att Anytime Fitness öppnar upp i Jönköping, säger Astrid Hägg Hansson, marknadsansvarig och uthyrare, i pressmeddelandet.