Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De föreslås till HV71:s styrelse

 
SHL 2018/19
Visa alla artiklar

Det ser ut att bli idel omval i HV71:s styrelse vid årsmötet om några veckor.

Nu är valberedningens förslag till kommande års styrelse offentligt. Den största nyheten är att styrelsen under året 2019/20 bara kommer att ha sex ledamöter eftersom både Sara Berglund och Emil Jungåker har avböjt omval.

– Vi hade ett förslag på nyval av en kvinnlig ledamot, men tyvärr fick vi återbud så sent som senaste dagarna och då beslutade vi i samråd med styrelseledamöterna att gå till årsmötet med sex ledamöter. Det har i diskussioner framkommit att styrelsen skulle bantas något, till sju ledamöter, men efter detta återbud går vi på sex ledamöter till nästa säsong, säger Jan-Erik Persson, ordförande i valberedningen, till klubbens webbplats.

– Ambitionen är att till årsmötet 2020 presentera förslag på ytterligare en kvinnlig ledamot.

Sten-Åke Karlsson föreslås för omval till ordförande i ytterligare ett år och ledamöterna Henric Wahlberg och Andreas Rangert föreslås för omval till och med årsmötet 2021.

Annelill Annvik, Bengt Axelsson och Charlie Hedberg är valda till och med årsmötet 2020.

HV71:s årsmöte äger rum 19 juni.