Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De satsar på fler turer till Stockholm och Göteborg i sommar

I juni lättade Folkhälsomyndigheten på reserestriktionerna i landet vilket gjorde att resandet så sakta började komma igång igen inom landet.

Nu meddelar bussbolaget Vy Bus4You att man utökar trafiken på sina tre linjer under sommaren. Det handlar om en fördubbling av turerna på sommartabellen som gäller från 6 juli till 16 augusti.

Jönköping kommer att beröras eftersom en av turerna mellan Stockholm och Göteborg - i båda riktningarna - har stopp i just Jönköping.

– Samtliga linjer kommer nu att få utökade turer med cirka 90 till 100 procent på dagens utbud under sommaren. Framförallt gäller utökningen våra turer på linjen Göteborg–Stockholm, samt Oslo–Stockholm som bland annat stoppar i Karlstad, vilket är en av våra större förbindelser, säger Elvir Rascic, affärsområdeschef på Vy Travel.

– Samtliga linjer kommer nu att få utökade turer med cirka 90 till 100 procent på dagens utbud under sommaren. Framförallt gäller utökningen våra turer på linjen Göteborg–Stockholm, samt Oslo–Stockholm vilket är en av våra större förbindelser, säger Elvir Rascic.