Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De tar över Nettobutiken i vår

Nu står det klart att det blir Coop Tabergsdalen som tar över Nettobutiken på Norrahammarsvägen i Jönköping när den ställs om till Coop senare i vår.

Det var sommaren 2019 som Coop Butiker och Stormarknader köpte Nettos 162 butiker i Sverige. Butikerna ställs nu om i snabb takt till Coop och då kommer också ägandet av butikerna att flyttas till de konsumentföreningar som i dag driver butikerna på de lokala orterna.

– Jag ser fram emot att vår förening nu under våren får möjlighet att driva ytterligare en Coopbutik. Butiken ligger i ett bra läge som ökar tillgängligheten för våra medlemmar och kunder, säger Magnus Brewitz, vd Coop Tabergsdalen, i ett pressmeddelande.

Coop Tabergsdalen driver i dag tre Coopbutiker i Taberg, Norrahammar och Hovslätt.

Coop gör i och med omställningen från Netto till Coop på Norrahammarsvägen en stor investering i butiken med ny inredning, kylar och frysar samtidigt som alla skyltar så väl på in- som utsidan byts ut.

Sortimentet i butiken kommer också breddas från 2 000 artiklar till närmare 6 000 varor.

Nettobutiken kommer att ställas om till Coop nu under våren. Något exakt datum för när detta kommer att ske är dock inte spikat.