Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elmia tvingas flytta fram ännu en mässa

I spåren av coronaviruset har Elmia fått ställa in mässor och andra evenemang under våren. Under onsdagen kom även beskedet att Elmia Garden ställs in.

Under onsdagen meddelade Elmia att mässan Elmia Garden tvingas ställa in. Mässan, som skulle ägt rum 30/9-1/10 i år, kommer inte kunna genomföras på grund av coronapandemin och dess påverkan på allmänna sammankonster.

- Elmia arbetar med fullt fokus på att hantera både nuläget och de förväntade effekterna av Covid-19 pandemin. Vi befinner oss i en fortsatt mycket svåranalyserad situation, säger Lotta Frenssen, VD Elmia AB, i ett pressmeddelande.

Efter noga övervägande och i dialog med samarbetspartners togs beslutet att flytta fram Elmia Garden. Nästa års Elmia Garden kommer att genomförs 22-23/9 2021.

- Trädgårdsbranschen går väldigt bra just nu och våra utställare har haft högt tryck under den senaste perioden. Elmia Garden är en viktig mötesplats för branschen och därför känns det extra tråkigt att vi inte kan genomföra mässan i år, säger Kristina Andersson, projektledare för Elmia Garden.