I början av november tillträdde Camilla Danielsson sin nya VD-roll. Hon har tidigare erfarenhet som VD på Educations Group, och har haft högt uppsatta tjänster inom Elmia, Polisen i Jönköping och JB Education.

- Att axla rollen som VD och bli delägare i Qnister var en möjlighet jag helt enkelt inte kunde tacka nej till. Bolaget drivs av tempo och utveckling och den spännande resan med att digitalisera juristbranschen har bara börjat. Verktyget har tagits emot positivt på marknaden och utöver lanseringen av Qnister 2.0 satsar vi offensivt på att rekrytera säljare, vi är glada över att ha rekryterat Vetton Gramozi, jurist och Jönköpingsprofil som var en av initiativtagarna till Zlatanera cup, säger Danielsson i ett pressmeddelande.

"Vi är glada att kunna förstärka"

En ny lag om hur företag ska hantera personuppgifter träder i kraft den 25 maj 2018. Den ställer högre krav på organisationer, myndigheter och bolag. I oktober ska Qnister lansera en ny, engelsk, version samt en modul för större företag och koncerner.

- Vi är glada att kunna förstärka med Camilla som tar med sig värdefull erfarenhet inom försäljning, marknad och kommunikation. Vi har på kort tid gått från två till tretton anställda och ser fram emot att med Camilla vid rodret fortsätta utveckla bolaget och vår tjänst för att växa ytterligare, säger en av grundarna Anna-Lena Isaksson i en kommentar.

Foto ANNA HALLAMS