Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Ett lurigt lag som vi möter”

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

- Vi måste vara vakna från början. Det är ett lurigt lag som vi möter! J-Södras tränare Andreas Brännström kommer lägga stor vikt vid att man är uppmärksam redan från start i dagens svåra bortamatch mot Frej i Täby.

- Man vet hur många lag spelar i den här serien. Oftast har de en förväntad startelva och man vet också hur de vill spela fotboll. Men det gäller inte riktigt när man möter Frej, säger Brännström och fortsätter:

- Frej har en bred trupp. Eftersom de har fem-sex spelare utanför på bänken som också håller hög klass så är det inte helt lätt att veta hur de ställer upp. De kan variera sitt spel beroende på vilka spelare de ställer upp med, och det är därför som vi måste vara med redan från början så att de inte överraskar oss.

Värdefull poäng

I tisdags spelade J-Södra oavgjort, 2-2 mot Örgryte sedan inhopparen Fredrik Ohlsson kvitterat i slutsekunderna. Den poängen kan visa sig vara mycket värdefull när det är dags att summera.

J-Södra har spelat en hel del oavgjorda matcher den senaste tiden.

- Vi behöver en trepoängare nu. Det skulle kännas bra om vi åkte från Stockholm med en seger, säger Brännström som får fler spelare att välja mellan mot Stockholm.

Fredrik Fendrich var avstängd senast och är tillbaka i truppen igen. Det är även Jocke Karlsson som varit borta en längre tid på grund av skada.

- Det är första gången jag har med Joakim Karlsson i truppen. Han har varit skadad sedan jag kom som ny tränare.

- Nu är han med igen i truppen, men vi får se om han spelar eller inte. Har man varit borta så länge får man inte gå for fort fram och riskera att han slår upp skadan igen. Men han har tagit första klivet och är med i truppen.

Avgörs matchdagen

Riktigt hur Andreas Brännström kommer att formera sina styrkor är inte klart. Det offentliggör han först på matchdagen.

- Det finns några saker jag vill fundera på så därför har vi sagt att vi släpper laget under matchdagen istället.