Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fler resor till solen från Jönköping

Nästa sommar kan du flyga direkt till Cypern från Jönköping Airport. Totalt rör det sig om 19 avgångar mellan 18 juni-15 oktober samt två avgångar under nästa års höstlov.

Det är resebolagen Tui och Ving som sätter in nya avgångar från Jönköping Airport till Cypern, flygbolag är det danska JetTime. Detta med start sommaren 2018. I ett pressmeddelande skriver Ving att Cypern är ett av deras mest populära resmål.

- Att vi kan ge Jönköpingsborna möjlighet att resa till Cypern direkt från sin lokalflygplats till sommaren känns därför väldigt roligt. Det är också glädjande att vi kommer att ha höstlovsresor till Cypern från Jönköping, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving i en kommentar.

Stor efterfrågan på charterresor

Ving har fyra resmål på Cypern, det är Ayia Napa. Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca och Limassol- Totalt rör det sig om över 70 hotell. Det kommer vara avresa från Jönköping till Cypern på måndagar.

- Det är fantastiskt glädjande att fleroch fler människor i vår region upptäckt hur smidigt det är att satsa ytterligare på flyg ifrån Jönköping, säger Jönköping Airports VD Rony Forsberg.