Annons

Annons

Annons

Jönköping

Fler skönhetsingrepp i Jönköping – han vittnar om ström av nya kunder: ”Man har lite mer pengar”

Gillar du bilden du ser av dig själv i videomötet? Det är inte alla som svarar ja på den frågan.

Fler nya kunder vill nu fixa till ansiktet, berättar Anders Franzén, legitimerad sjuksköterska som jobbar med injektioner av botox och fillers.

– Jag har flera kunder som berättar att de haft videomöte som säger att ”jag såg för jäklig ut, så ser jag inte mig själv i spegeln”, säger han.

Anders Franzén, legitimerad sjuksköterska som jobbar med injektioner av fillers och botox i bland annat Jönköping, säger att fler nya kunder sökt sig till honom den senaste tiden. Flera har uttryckt att de inte känner igen sig själva när de ser sin bild i videomöten. ”Kommentaren att de tycker att de ser trötta eller arga ut kommer ofta”, säger Anders. Foto: Privat
Öppna bild i helskärmsläge

Annons

Efter att antalet personer som vill göra injektionsbehandlingar ökat rejält de senaste fyra, fem åren så sjönk det som en sten när coronapandemin bröt ut, berättar Anders Franzén. Sakta har marknaden börjat återhämta sig, men ännu är det inte tillbaka på de tidigare nivåerna. Det som sticker ut är dock att fler nya kunder vill göra justeringar i sitt utseende.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan