Just på pågår arbetet för fullt inför Jönköpingsgalan 2019 och nu väntar hektiska månader för arrangörer och prisutdelare. De senaste två åren har galan arrangerats i april, men nästa år blir galan den 23 februari. Dessutom flyttas galan från Munksjömagasinen till Elmia.

– På Jönköpingsgalan premieras företag, organisationer och privatpersoner för deras insatser under föregående år, därför känns det mer naturligt att göra detta i februari då året fortfarande är färskt i minnet, säger Evelina Hjalmarsson, marknadsansvarig på FC Gruppen och projektledare för Jönköpingsgalan, i ett pressmeddelande.

”Hjälte i vardagen”

På nästa gala kommer det bli ett nytt företag som ska dela ut pris. Det handlar om Jönköping Energi som ska dela ut pris som ska lyfta de goda individuella och ideella krafterna som gör skillnad i samhället.

– Vi på Jönköping Energi arbetar för att vara en god kraft för ett gott samhälle men det är tillsammans, både näringsliv och enskilda individer, som vi skapar ett hållbart samhälle. Därför vill vi uppmärksamma en riktig eldsjäl, förebild eller hjälte i vardagen, och det gör vi med vårt pris Årets goda kraft, säger Jessica Alaniesse-Karlsson, marknad- och kommunikationschef på Jönköping Energi, i pressmeddelandet.

De andra priserna som delas ut på galan är Årets digitala ledare, Årets event- och mötespris, Årets idrottsprestation, Årets initiativ, Årets innovation i Jönköpings län, Årets internationella utmanare, Årets marknadsförare – Guldstickan och Årets turismpris.

Går att nominera

Majoriteten av priserna har en öppen nomineringsprocess och det går att nominera via galans hemsida.

När det gäller Årets idrottsprestation, som delas ut av Jnytt, är det Jnytts läsare som får möjlighet att nominera vem man tycker ska ha priset. Förra året gick utmärkelsen till HV71 för sitt SM-guld i ishockey säsongen 2016/17.

Nominera din kandidat till 2018 års pris genom att skicka ett mejl till: press@jnytt.se.

Relaterat till artikeln