AnnonsATG

Foppas hårda sågning inför klassiska derbyt och Challes tunga avslag – HV-profilen Thörnberg blickar norrut

HV71-profilen går emot Challes avslag och hittar säkraste vinstchansen på svensk is Det är gott om NHL-matcher att välja mellan i helgen och Peter Forsberg har hittat flera intressanta drag bland lördagens matcher.

Öppna bild i helskärmsläge

Var med och spela om miljonerna på V75 här

”Foppas” största vinstchansen finns i mötet mellan NY Rangers och NJ Devils:

– Jag tycker att Rangers ser riktigt vassa ut för tillfället samtidigt som Devils bytte bort två av sina mest producerande forwards till Islanders vid trading deadline som var förra veckan. Det känns som att Devils kommer få svårt att vinna några matcher överhuvudtaget här framöver. Rangers har dessutom allt att spela för och det bör bli några måls skillnad i Rangers favör i lördagens match, säger ”Foppa”.

HV-legendaren Martin Thörnberg har hittat sin bästa vinstchans på svensk is, i femte kvartsfinalmatchen mellan Skellefteå och Luleå.

– Skellefteå vinner! De är starka hemma och har vinnartyper som Pär Lindholm i laget. Han är viktig med sitt fysiska spel och allt skitjobb som han gör framför kassen. Det jobbet betyder så mycket, säger Thörnberg.

HV-legendaren går med sitt tips emot Challe Berglund som ger helgens avslag på just matchen mellan Skellefteå och Luleå.

Hur Challe resonerar, Peter Forsbergs två andra drag inför lördagens NHL samt mer om trions hetaste travtips inför V75 på Bergsåker går att läsa gratis här.

Bästa oddsen på ishockey – läs mer här

Åldersgräns för spel är 18 år. stodlinjen.se

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och ATG och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Jönköpings-Postens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan