Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Företag varslar – 17 anställda uppsagda

Företaget V-TAB i Norrahammar planerade under hösten att lägga ett varsel om uppsägning för 17 personer. Under tisdagen gick varslet igenom.

I slutet av oktober fick de anställda på V-TAB information om vad som var på gång, något som SVT var först att rapportera om.

Enligt uppgift handlade det om 17 anställda som riskerade att bli av med sina jobb. Företagets vd Peder Schumacher ville inte säga hur många som riskerade att få gå, men han bekräftade dock att det skulle bli uppsägningar.

I Norrahammar arbetar cirka 75 personer. För ett år sedan varslades 12 personer om uppsägning. Nu kan det alltså bli fler den här gången.

Anställda sägs nu upp

På tisdagen bekräftade företagets vd Peder Schumacher att de 17 anställda som varslades tidigare under hösten nu har blivit uppsagda, meddelar SVT. Det ska röra sig om 17 grafikertjänster som efter tisdagens förhandlingar har sagts upp.

V-TAB:s vd säger vidare till SVT att förhandlingarna ännu inte är avslutade.