Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlänger med HV: ”Otroligt stolt”

 
SHL 2019/20
Visa alla artiklar

HV71 har meddelat att de förlänger kontraktet med en av backarna i laget. – Han ger oss en defensiv stabilitet, säger sportchef Johan Hult.

Jesper Williamsson återvände till HV71 inför säsongen. Detta efter att ha spelat de fyra senaste säsongerna i Rögle BK.

Williamsson skrev inledningsvis på ett ettårskontrakt, men nu har han redan förlängt sitt avtal. På fredagen meddelar HV71 att parterna är överens om ett nytt tvåårskontrakt.

– Jesper är en otroligt seriös hockeykille som är noggrann i sin träning och i sitt utövande på isen. Han ger oss en defensiv stabilitet och jag gillar det vi har sett av Jesper denna säsongen, säger Johan Hult i en kommentar.

Backen inledde karriären i Nässjö, säger att han trivs väldigt bra i föreningen och ser fram emot att vara en HV-spelare även i framtiden.

– Jag är otroligt stolt över att vara en HV71-spelare i ytterligare två år. Här trivs jag väldigt bra och är övertygad om att jag kan fortsätta utvecklas som spelare, säger Williamsson.