Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forna skyttekungen jagar revansch

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Efter en tung vår med sjukdomar och skador vill Fredrik Olsson bli en bidragande spelare för sitt Jönköpings Södra under hösten. – Det känns bättre och bättre för varje träning som går, säger Olsson.

Det har gått tungt för Fredrik Olsson den här säsongen.

– Jag har inte fått någon riktig kontinuitet och det har inte blivit många minuter på planen. Det är klart att man har mer att önska av säsongen, säger Olsson.

Jönköpings Södras forward har bara gjort nio matcher – två från start – under årets superetta och den forna skyttekungen har ännu kvar att spräcka målnollan.

Men efter sin skadedrabbade vår hoppas 33-åringen nu på en bättre höst.

– Jag tycker det känns bättre och bättre i kroppen nu. Jag hade sommaruppehållet på mig att bygga upp mig efter en skadedrabbad vår och sjukdomar och allt som det var. Det känns bättre och bättre för varje träning som går, säger Olsson.

Efter att Árni Vilhjálmsson lämnat klubben har J-Södra tre renodlade anfallare kvar i truppen. Olsson måste nu slåss med Ahmad Gero och Jakob Orlov om att få vara spjutspetsen i Christer Persson och Stefan Jörgensens startelva.

– Konkurrensen är bra. Det finns många bra spelare som är kvar och bra spelare som har lämnat. Men det är inget jag koncentrerar mig på. Jag försöker göra det så bra som möjligt på varje träning. Sedan är tränarna som tar ut laget, säger Olsson.