Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förre HV-spelaren: "Jag hade tur"

Den tidigare HV71-spelaren Erik Brännström fick en motståndares skridsko i ansiktet i NHL-premiären. Nu visar 20-åringen upp de blodiga stygnen och konstaterar att han hade tur i oturen.

Under matchen mellan Ottawa Senators och Toronto Maple Leafs, som spelades under natten till torsdagen, kunde det slutat illa för Erik Brännström.

Det var i slutet av rivalmötet som den Nässjöbördige backen stoppade storstjärnan Auston Matthews från att göra hattrick i öppen kasse.

Matthews ramlade och hans ena skridsko träffade Brännström i ansiktet. Den förre HV71-backen föll till isen och tog sig för ansiktet. Händelsen såg otäck ut, men det slutade förhållandevis bra för Brännström som fick sy åtta stygn.

"Jag hade tur"

Nu visar Brännström upp stygnen i en bild på Instagram. På bilden syns några kraftiga stygn, en rejäl blåtira och ett rejält sår över näsan.

”Jag hade tur. Tack för alla snälla ord, jag uppskattar det verkligen”, skriver Erik Brännström.

– Det tog nära ögat så jag hade tur där. När jag såg allt blod efteråt visste jag först inte om det bara var näsblod, ett sår eller vad det var, säger han till klubbens webbplats.

Brännström väntas vara tillbaka i spel när Ottawa tar emot New York Rangers i helgen.

Ingen speltid

Mer NHL. David Gustafsson fick ingen speltid när hans Winnipeg Jets ställdes mot just New York Rangers i Madison Square Garden i natt.

Till Sportbladet säger han att han är glad att han överhuvudtaget fick vara på plats.

– Jag kände i och för sig att jag har kvaliteten för att kunna ta en plats i laget. Man måste nog känna det, inte bara se det som att man ska åka över för att lära sig, säger han.

– Men det är förstås skitkul. Jag har drömt om det här så länge, så att vara i omklädningsrummet med de här grabbarna inför en sån här match… ja, det känns speciellt. Hoppas jag får vara med någon match framöver också.