Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatt fem covid-19-patienter intensivvårdas i länet

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Antalet som sjukhusvårdas i länet på grund av covid-19 har sjunkit något, men det är fortfarande fem personer som intensivvårdas. Detta rapporterar Region Jönköpings län på onsdagen.

Antalet covid-19-patienter som vårdas på länets sjukhus är i dag, onsdag, 17 stycken. Det är tre personer färre än igår. Fem personer intensivvårdas på länets sjukhus och ingen intensivvårdas i någon annan region.

Det senaste dygnet har fyra personer skrivits ut från sjukhusvården i länet. Ingen person har avlidit till följd av covid-19 det senaste dygnet.

Antal bekräftade fall per kommun

Region Jönköpings län redovisar en gång i veckan hur många personer med konstaterad covid-19 som är folkbokförda i respektive kommuner. Siffrorna gäller bekräftade fall per kommun till och med 9 juli, och anger antal bekräftade fall sedan provtagningen startade.

Aneby 74

Eksjö 145

Gislaved 483

Gnosjö 140

Habo 86

Jönköping 2115

Mullsjö 42

Nässjö 375

Sävsjö 52

Tranås 124

Vaggeryd 118

Vetlanda 203

Värnamo 279

Källa: Region Jönköpings län.