Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatt satsning - tävling byter namn

Efter tre år som Elmia Scandinavian Horse Show står det nu klart att det stora arrangemanget byter namn och från 2019 kommer heta Jönköping Horse Show.

Ridsportsatsningen i Jönköping lockade förra året 20 000 besökare samt ett hundratal utställare till fem dagar med sport och show.

Nu står det klart att ridsportsatsningen fortsätter. Under fem dagar kommer Jönköping Horse Show arrangeras mellan den 30 oktober och 3 november, alltså under höstlovet.

– Det är såklart otroligt motiverande att sätta igång med planeringen krings årets tävlingar, vi har sett ett väldigt stort intresse från både ryttare, publik och sponsorer. Att vi dessutom nu är på höstlovet kommer bli ett riktigt lyft för evenemanget, säger Lisen Bratt Fredricsson, en av evenemangets tre grundare i en kommentar.

– Vi är jätteglada över att en sådan här stor ridsportsatsning kommer tillbaka till Jönköping och vi ser fram emot att får välkomna Jönköping Horse Show under höstlovsveckan, säger Ante Jankovic på Destination Jönköping.

Nytt för årets tävling blir att sjuåriga hästar tar plats på programmet.