Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forward förlänger med Stars: ”En spelartyp alla älskar”

Jonatan Bohman har spelat två säsonger i Wetterbygden Stars, och fler kommer det att bli. Nu har forwarden skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. – En spelartyp som alla coacher måste älska att ha i sitt lag, säger Gabo Loaiza Perez.

Wetterbygden Stars har gjort klart med sin först kontraktsförlängning inför kommande säsong. Det rör sig om forwarden Jonatan Bohman, som har skrivit på ett nytt treårsavtal.

– För mig och min sambo passar det utmärkt med ett treårsavtal i och med hennes studier här, nu vet vi bägge vad att förhålla oss till och det känns tryggt. Vi har sedan vi kom till Jönköping/Huskvarna trivts bra i stan vilket naturligtvis bidragit till det här beslutet, Säger Jonatan Bohman.

– Jag ser fram emot att få Gabo Loaiza Perez som coach och att få lära utav honom samtidigt som jag inser vikten av att jag och resten av laget hjälper honom i hans utmaningar som ny coach på den här nivån. Gabo är en riktig “basketnörd” och jag är övertygad om att vi tillsammans går mot en stark säsong. Jag vill även passa på och tacka föreningen för förtroendet genom att skriva ett avtal över tid och inte bara över ett år, det känns inspirerande och jag ska försöka motsvara förväntningarna på bästa tänkbara sätt.

Nytillsatte huvudtränaren Gabo Loaiza Perez är nöjd med kontraktsförlängningen.

– Jonatan Bohman är en spelartyp som alla coacher måste älska att ha i sitt lag. Han har bara ett läge när han spelar och han har bevisat för alla att han aldrig ger upp. Lika viktig han är för oss som spelare, lika viktig är han som individ betraktat. Den karaktär han besitter är inget man bara hittar hur som helst och i den bemärkelsen är jag extra glad att han nu tillhör oss. Han är en ärlig människa som kommer att fortsätta att ställa krav både på mig som coach, sina lagkamrater och inte minst: Sig själv. Stora lag byggs av stora karaktärer och Jonatan Bohman är en av dem, säger han.