Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hoppas på repris i viktiga matchen

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

I mitten av maj blev Arni Vilhjalmsson stor matchhjälte för J-Södra när han på tilläggstid slog in matchens enda mål i hemmamötet mot Frej.

Framspelare den gången var Amir Al-Ammari som frispelade islänningen som behärskat satte bollen i mål.

Sedan var matchen slut!

I morgon är det dags för returmöte i Stockholm. Och Amir Al-Ammari har inget emot att historien upprepar sig.

- Det får det gärna göra, skrattar Amir. Får jag chansen att spela så kommer jag göra allt för att hjälpa laget till att vinna. Jag sätter gärna någon i ett bra läge igen.

Amir Al-Ammari gjorde ett riktigt bra inhopp i tisdags när J-Södra spelade 2-2 mot Örgryte på Stadsparksvallen. Om det blir spel från start mot Frej vet han inte.

Upp till tränaren

- Nej, vi får reda på laget under morgondagen (måndag). Men oavsett vad som händer ska jag göra allt jag kan. För mig är det viktigt att ta tillvara på de chanser jag får. Sedan är det upp till tränaren att avgöra hur mycket jag ska spela.

Lagkompisen Alexander Jallow har fått desto mer speltid under säsongen och har genomgående varit en av lagets bästa spelare. Han ser också fram mot mötet mot Frej.

- Det är en tuff motståndare. De anfaller med mycket folk så man måste vara på tårna hela tiden. De kanske inte är riktigt lika starka bakåt och det måste vi utnyttja.

J-Södra har haft svårt att få med sig trepoängare den senaste tiden. Å andra sidan har man inte förlorat så mycket heller, istället har det blivit en hel del oavgjorda resultat.

Behöver en seger

- Vi behöver en seger nu, fortsätter Jallow. Jag tycker också att det ser bra ut. Vi har haft bra träningar den senaste tiden och utvecklas hela tiden. Jag tycker absolut att vi ska vara optimister mot Frej.