Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fritidsbanken - en insats för miljön

Har du sport- och fritidsutrustning som ligger och dammar i förrådet? Jönköpings kommun startar nu en insamling för att bygga upp en fritidsbank.

Nu kan någon annan få möjlighet att använda den fritidsutrustningen som du inte längre utnyttjar. Fritidsbanken är som ett bibliotek där tanken är att man ska kunna låna utrustning till olika aktiviteter i två veckor.

Genom att privatpersoner, företag och föreningar skänker saker som inte används kommer det till nytta för någon annan samtidigt som det är en insats för miljön.

Inget är för stort!

Inget är för stort eller för litet för att skänka till Fritidsbanken och är du intresserad av att bidra kan du göra det på Kvarteret Ödlan på Syrgasvägen 7 eller på någon av sortergårdarna där det finns fasta inlämningsbodar.

Det kommer även en prylbil till Gränna/Kaxholmen och till Visingsö. Mer information om datum och tider finns att hitta på Jönköping kommuns hemsida.