Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

Frustrerat i JIK efter förlust i förlängning: ”Har aldrig varit med om något liknande”

Tvåmålsledning med mindre än tre minuter kvar av tredje perioden räckte inte. JIK fick nöja sig med en poäng i mötet med Helsingborg under lördagen.
– Jag kommer nog inte sova mycket i natt, säger en besviken Otto Weidman efter matchen.

Andreas Nordhs JIK såg ut att gå en skön trepoängare men fick istället nöja sig med en poäng.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Martin Andersson

Annons

17.45 in i den tredje perioden såg Joel Wadsten ut att bli matchvinnare för sitt Jönköpings IK när han gjorde 6-4. Men Helsingborg kom tillbaka och både reducerade och kvitterade och tog matchen till förlängning. Väl i förlängningen lyckades inte JIK att återta ledningen och vinna utan efter cirka tre minuter avgjorde Helsingborg genom Max Wahlgren.